SECTIONALE POORT EURO

Soepel en geluidsarm, eenvoudig te bedienen, duurzaam, bijzonder veilig, ruimtebesparend en optisch een genot: Crawford Normstahl sectionale poorten bieden u pure levenskwaliteit. De optimale synthese van innovatieve functionaliteit en moderne esthetiek:

Sectionale poorten gaan verticaal naar boven open – ze zijn dus uitstekend geschikt voor garages met weinig plaats of voor garages bij voetpaden. Door de montage achter de deuropening kunt u bijna de gehele binnenwerkse muuropening gebruiken om doorheen te rijden. Ook voor grotere auto’s de optimale oplossing.

Onze sectionale poorten zijn voor alle denkbare muuropeningen of geheel individuele architectonische geconcipieerd – met veel aantrekkelijke toebehoren worden er bijna geen grenzen aan uw designvrijheid gesteld.

Onze Normstahl Euro-sectionale poorten worden gecertifieerd geleverd conform weerstandsklasse 2 volgens de EU-veiligheidsnorm DIN V ENV 1627, door IFT en SKG gekeurd. De Normstahl Euro-serie wordt nu standaard, zowel gemotoriseerd (in combinatie met onze Magic motoren) als de manueel geproduceerde deuren uitgeleverd inclusief een gecertifieerde inbraakbeveiliging conform de Weerstandsklasse 2.

Door te kiezen voor een EURO sectionale poort kunt u tot 730 euro belastingsvermindering ontvangen! Klik hier om meer informatie te krijgen.

Levenslange kwaliteit. Een belofte die we ook waarmaken!

Hoe is dat mogelijk? Dankzij een totaal nieuwe ontwikkeling, waarin wij de inzichten uit vele studies en rondvragen hebben verwerkt, net als onze knowhow en onze ervaring als één van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige garagedeuren.

Desondanks is een G60 niet duurder dan andere garagepoorten in deze klasse.

Ontdek nu ook de nieuwe Crawford G60 Satin sectionale poort. Blij met zijn vele voordelen: 42mm geschuimde panelen, een sterke stalen omhulsel en een meermaals behandeld glad oppervlak – de ideale combinatie tussen technologie en design. De fabrieksgarantie spreekt voor zich: 10 jaar fabrieksgarantie op alle poortonderdelen is een uitzondering op de markt. Dat is alleen mogelijk, omdat wij net als u aan de kwaliteit van de onderdelen en aan de productie de hoogste eisen stellen.

Wij bedienen Wingene, Jabbeke, Sint Michiels, Brugge, Roeselare en alle omliggende gemeenten.

Neem contact op

SECTIONALE POORT G60

Op het eerste gezicht zult u al enthousiast zijn. De G60 is aantrekkelijk, elegant en representatief. Maar pas bij nader inzien ontvouwen zich voor u de bijzondere eigenschappen. U zult meer intelligente oplossingen vinden, meer keuzemogelijkheden, meer innovaties en een betere techniek.